Απολογισμος 2016

Απολογισμος Oropos Seaside Race 2016

 

OROPOS SEASIDE RACE 2016

 

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διοργάνωση του 1ου Ημιμαραθώνιου Δρόμου «Oropos Seaside Race 2016»

 

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε ο 1ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Ωρωπού «Oropos Seaside Race 2016». Η διαδρομή του Ημιμαραθώνιου Δρόμου Ωρωπού είχε ως εκκίνηση την είσοδο των φέρυ - μποτ στη Σκάλα Ωρωπού, ακολούθησε όλο τον παραλιακό δρόμο μέχρι τους Αγίους Αποστόλους και τερμάτισε στην είσοδο του Πορθμείου στην Σκάλα Ωρωπού, όπου έλαβε χώρα και η απονομή των κυπέλλων και των μεταλλείων στους διακριθέντες αθλητές. Η συμμετοχή αθλητών, τόσο από το Δήμο μας, αλλά και απ’ όλο το Λεκανοπέδιο και άλλες περιοχές ήταν αθρόα και ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις μας. Συνολικά συμμετείχαν περισσότεροι από 1000 αθλητές και παιδιά.

 

Αυτή η αναντίρρητα μεγαλειώδης παρουσία ήταν ένα μήνυμα πως ο Ωρωπός, που είναι ένας ιστορικός τόπος, έχει πάμπολλους φίλους, οι οποίοι θέλησαν να στηρίξουν μια προσπάθεια να αναδειχθεί η ομορφιά της φύσης του, η φιλοξενία των ανθρώπων του και ο πολιτισμός του που έρχεται από τα βάθη των αιώνων. Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης έκανε την παρακάτω δήλωση: «Σήμερα κάναμε μια αρχή. Μια υπέροχη αρχή και στόχος μας είναι τέτοιες συμμετοχικές εκδηλώσεις να μας συντροφεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και να γίνουν θεσμός τόσο στην Αττική, όσο και σε όλη την Ελλάδα. Στόχος μας είναι ο Ωρωπός της καρδιάς μας να ακούγεται παντού».

 

Για τον 1ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Ωρωπού, με την ονομασία «Oropos Seaside Race 2016», συνεργάστηκαν η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Ωρωπού (Ε.Τ.Α.Δ.Ω.), η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ωρωπού (Κ.Ε.Δ.Ω.) και πολλοί δημότες εθελοντές, προάγοντας την εθελοντική συμμετοχή στις αθλητικές διοργανώσεις. Επίσης, σημαντική ήταν η συμβολή των επιχειρηματιών του Δήμου μας, οι οποίοι υποστήριξαν τη προσπάθεια αυτή. Μέγας χορηγός του αγώνα ήταν η Εθνική Τράπεζα.

 

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΚΕΔΩ

ΔΑΒΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

 

 

 

0
0
0
s2smodern