Εθελοντισμος

Εθελοντισμος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

 

O 3ος Ημιμαραθώνιος Ωρωπού – Oropos Seaside Race 2018 έρχεται !

 

Η Κ.Ε.Δ.Ω. (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ωρωπού) και η Ε.Τ.Α.Δ.Ω. (Επιτροπή  Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Ωρωπού), στα πλαίσια της από κοινού διεξαγωγής, για τρίτη χρονιά, της διοργάνωσης «Ημιμαραθώνιος Ωρωπού – Oropos Seaside Race», την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, απευθύνουν πρόσκληση στους Εθελοντές.

 

Η συμμετοχή των εθελοντών σε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις του Δήμου μας είναι ιδιαίτερα σημαντική για την προβολή του Ωρωπού και την ανάδειξη του ως τόπου φιλοξενίας μεγάλων εθνικών και διεθνών αθλητικών διοργανώσεων.

 

Οι εθελοντές που θα συμμετέχουν στην διοργάνωση, θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τόσο στη διάρκεια της προετοιμασίας, όσο και την ημέρα διεξαγωγής του Αγώνα.

 

Οι λειτουργικοί τομείς που θα απασχοληθούν οι εθελοντές είναι:

 

·        Υποστηρικτικές λειτουργίες:

 

o   Υπεύθυνοι για τη φύλαξη των ρούχων των αθλητών

o   Γραμματειακή υποστήριξη

o   Απονομές (Μετάλλια, Διπλώματα συμμετοχής)

·        Λειτουργίες Αθλήματος:

 o   Δείκτες – οδηγοί για τη διαδρομή

 o   Τροφοδοσία – σταθμοί ανεφοδιασμού

 

Εξυπηρέτηση αθλητών ΑμεΑ

Φέτος για δεύτερη φορά εντάσσουμε αγώνα δρόμου ΑμεΑ 1 χλμ. και  το κοινωνικό μήνυμα της διοργάνωσης είναι η «Ισότιμη Συμμετοχή ΑμεΑ στην Κοινωνία και τον Αθλητισμό».

 

Σας καλούμε όλους να υποστηρίξετε τη διοργάνωση του 3ου Ημιμαραθώνιου Ωρωπού, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 με την εθελοντική σας προσφορά, σε μια μοναδική γιορτή του «ευ αγωνίζεσθαι» και της  ευγενούς άμιλλας.

 

Θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο ΚΑΠΗ Ν. Παλατίων, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 17:00, ώστε να καθοριστούν οι αρμοδιότητες του κάθε εθελοντή.

 

Στα πλαίσια της ευγενικής σας ανταπόκρισης θα δοθούν μπλουζάκια, αναμνηστικά και θα υπάρξει δημοσίευση της συμμετοχής σας.

 

Για να εγγραφείτε ως εθελοντής πατήστε ΕΔΩ.

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern